Vana je jedna od omiljenih azilskih pasa koje šetači uzimaju na izlete. Ima predivan karakter. Dobroćudna je i vesela, slaže se i s mužjacima i sa ženkicama, a na mačke uopće ne reagira. Ima tek 7 mjeseci pa se prilagođava na sve uvjete i situacije u kojima se nađe. U autu je mirna, na povodcu poslušna, na moru strpljiva, u šumi aktivna.
Križanka je belgijskog ovčara pa mnogi misle da bi bila dobra čuvarica, ali ona je umiljata, mirna i čak plaha. Karakter belgijskog ovčara očituje se u njenoj želji za trčanjem u šumi, po livadama; Vana bude presretna kad ju se pusti s povodca i kad može uživati u slobodi.
Ljude i djecu obožava, veselo prilazi i čeka kad će biti mažena. Idealan dom bio bi joj kuća s okućnicom, a skrbnici aktivni šetači koji vole prirodu i boravak na otvorenom.
Vana je čipirana, cijepljena i sterilizirana, redovito čišćena od unutarnjih i vanjskih nametnika. Trenutno ima 18 kg i još će rasti. Dođite u azil i upoznajte našu veselu Vanu
Više informacija možete dobiti na 0911516160, 0915425058. 0955565710 (molimo pustite poruku pa ćemo vam se povratno javiti)

« of 2 »