Dovoljno ih je pomaziti po golim trbuščićima i vaše će se srce rastopiti od miline ❤
TISSA i HEIDI su sestrice, najmanje u leglu, simpatično suzdržane u igri u sa svojom braćom koji su sve samo ne suzdržani 🙂 Da ne bi bilo zabune, Tissa i Heidi nisu sramežljive, dapače, uvijek su raspoložene za igru, ali na mrvicu nježniji način, baš poput pravih cura 🙂
Zahvaljujući njihovoj mamici koja se o njima dobro i dugo brinula, cure su zdrave i vesele, i spremnije nego ikad za otići u svoj novi, zauvijek dom.
Budući da su kratkodlake, idelane su za one udomitelje koji ne žele voditi preveliku brigu oko pseće dlake, ali je važno da žive u stanu/kući jer će im zime biti hladnije nego dugodlakim psima.
Vjerujemo da ne trebamo posebno napominjati da sa curama treba raditi, imati vremena posvetiti im se, naučiti ih što se smije, a što ne smije, a u njihovu obranu možemo reći da to neće biti nimalo teško jer su vrlo inteligentne i željne učenja.
Rođene su 25.6.2018. godine, kada odrastu imati će do 20 kg, a udomitelji preko naše udruge mogu ostvariti popust kada dođe vrijeme za sterilizaciju.
Nalaze se u Rijeci i udomljavaju se odvojeno.
Kontakt 0911516160, 0915425058 ili 0955565710 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).