Ime: Timmy
Spol: žensko
Godište: 2017
Težina: 29kg
Sterilizirana: DA

TIMMY je samo jedna od puno pasa koje su “dobri” ljudi izbacili iz auta u blizini azila i okrenuli im leđa zauvijek. Nakon što je vjerojatno zbunjeno gledala za autom “svojeg” čovjeka kako se udaljava, sigurni smo da je Timmy imala opravdanje za njega. Znala je ona da će se “njezin” čovjek vratiti i sve što je trebala, bilo je čekati. Timmy je danima vjerno čekala ležeći uz cestu, ali “svojeg” čovjeka nije dočekala. Drago nam je da je tako.

Čim je ušla u svijet stanovnika azila, vidjeli smo da “imamo posla” sa neopisivo pozitivnim stvorenjem <3 Timmy je predivna, aktivna, razigrana mlada kitopsina koja se unatoč svojoj veličini i krupnijoj građi slaže sa svima. Naljepše kod Timmy su njene vesele oči koje pozivaju na igru sve pse koje sretne. Timmy zrači veseljem i pozitivom. Mužjaci, ženke, mladi, stari… ona ne vidi razliku i u sekundi se može sprijateljiti sa svakim psom koji će se pridružiti njenom veselju. Timmy je idealna za mlade ljude i obitelji sa djecom, a udomitelju će pružiti puno sretnih trenutaka i unijeti radost u njegov život. Nadamo se da će Timmy vrlo brzo odabrati dobra obitelj koja će cijeniti sve njezine predivne osobine i da će konačno živjeti život voljenog kućnog ljubimca. Jer Timmy je kilometrima iznad ponižavajućeg tretmana koji joj je priređen: Uz to što je odbačena, imala je velike dojke, a nije bila čipirana niti cijepljena. O tome gdje su njezini štenčići ne želimo niti razmišljati :/

Timmy je rođena 2017.godine, ima 29 kg i sterilizirana je. Kontakt 0915191049, 0955565710 ili 0911516160 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).