Jako smo zabrinuti za sudbinu ova dva psa i zaista nemamo nikakvu ideju kako im pomoći, osim objaviti njihovu priču i nadati se da će se desiti čudo. Svjesni smo koliko je teško udomiti psa, starijeg psa pogotovo, a ovdje se radi o čak dva psa koji doslovno nemaju kamo 

Ne moramo niti spominjati da je azil pun kao šipak i da ih nemamo kamo smjestiti 

Dakle, na slikama možete vidjeti Tedija i Ninu, belgijske ovčare, brata i sestru stare 10 godina. Njihov je čovjek završio u bolnici, teško je bolestan i o njima se više neće moći brinuti.

Tedi i Nina dane provode u igri u svojem dvorištu, i osim što se pitaju gdje je njihov čovjek, pretpostavljamo da ne znaju da u tom dvorištu više ne mogu ostati i da zapravo nemaju kamo otići, a otići moraju 

Tedi i Nina su vrlo bliski, od rođenja su zajedno, naučeni su na život na otvorenom, zaigrani su i prema djeci dobri. Sa drugim psima nisu imali previše kontakata. U autu su se vozili i u vožnji su bili dobri. U klasične šetnje nisu odlazili, dvorište je bio njihov svijet. Nisu živjeli vezani na lancu, bili su slobodni, a ponekad zatvoreni u boksu. Tedi na slikama nosi drvo u ustima, to mu je oduvijek omiljena zabava.

Kastrirani su i dobrog zdravlja.

Ono što bi Tediju i Nini trebalo novo je dvorište u kojem će moći živjeti.

Postoji li itko na svijetu tko im može pomoći?

Molimo dijelite ovaj album, zaista je važno da ga što više ljudi vidi, jer osim što je jako, jako hitno da se nađe rješenje za Tedija i Ninu, potrebno je pravo čudo da se javi osoba koja im može pomoći. A da bi se javila, njihov apel za pomoć mora vidjeti.

Ako se javi osoba koja im može obezbjediti dvorište u kojem će živjeti slobodni i zajedno, može računati na našu pomoć u obliku hrane i veterinarskih troškova (buduća cijepljenja i ostalo).

Kontakt 0915425058, 0911516160 ili 0955565710 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).

Tedi i Nina se nalaze u okolici Rijeke.