Sue je mješanka hrvatskog ovčara koja je danima lutala prigradom Rijeke i okolice. Umorna, gladna i žedna, znala je naći okrijepu i odmor u nekom kafiću ili ispod nadstrešnice nekog dvorišta. I tko zna koliko dugo bi ona tako lutala da ju nisu primijetile dvije ženice i odlučile joj pomoći. Otpeljale su ju veterinaru, nije imala čip pa su joj pružile privremeni smještaj i zamolile nas za pomoć pri udomljenju, oglašavanju.

Sue zna da je spašena, da su dani lutanja i tuge iza nje, stoga svaki dan dijeli puse i poklanja osmjehe. Obožava ljude, djecu, druge pse, mačke… ima izuzetno dobroćudan karakter. Trenutno živi u kući s okućnicom, te bi joj takav dom poželjeli jer joj je najdraži dio dana kada može slobodno trčati i uživati u igri na otvorenom. Navikla je ostati sama u zatvorenom prostoru i strpljivo u svome krevetiću čekati ukućane da se vrate doma. Uredna je, nenametljiva, ne laje, ne grize, ne uništava… pas za poželjeti 😊

Ima 10kg, do godinu dana starosti, očišćena je od unutarnjih i vanjskih nametnika te je cijepljena protiv zaraznih bolesti.

Vjerujemo da će netko od vas u Sue prepoznati svoju novu družicu i poželjeti s njom podijeliti sreću i veselje.
Nalazi se u prigradu Rijeke.
Više informacija na 0911516160