SOFI je mlada ženkica i idealna ljubimica za širok spektar udomitelja! Savršeno bi se snašla u domu sa ili bez djece, tamo gdje bi bila jedina mezimica, ali i kod obitelji u kojoj već ima drugih pasa ili maca. Znamo to pouzdano zato što se nalazi na privremenom smještaju u stanu kod obitelji uz koju je već svašta lijepog naučila i doživjela, socijalizirana je, izrazito inteligentna i jednostavno – divna. U nastavku kopiramo riječi njezinih privremenih udomitelja koji ju najbolje poznaju:

“Sofi je predobra i poslušna! Danas smo je vodile prvi put na pseću plažu, super je bila, okupala se par puta i svidjelio joj se? Sa drugim psima je super, samo bi se igrala sa svima, a kad se umori dođe i legne na ručnik. Naučila je da sjedne i pričeka svoju hranu. Porasla je u visinu, noge su joj duge kao u manekenke U autu je super, sjedi i gleda, s mačkama isto super, s ovom našom se stalno igra, a ljude obožava.Što se obavljanja nužde tiče napreduje, kada želi van počne se vrtjeti ispred vrata, jedino se malo pred zoru popiški, ali sve tokom cijelog dana vani obavi.
Sofi je super pas, nekog će silno usrećiti!”

Sofi ima 4 i pol mjeseca, trenutno oko 6 kg, a kada odraste biti će srednjeg rasta i elegantne građe. Cijepljena je protiv zaraznih bolesti i čišćena je od nametnika.
Za njezinu sterilizaciju (kada bude spremna), udomitelj preko naše udruge može ostvariti popust.

Kontakt 0911516160, 0915425058 ili 0915191049 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).