Iako u godinama, ROKI je psić u dobroj formi i u stanju pružiti još mnogo veselja, radosti i sretnih trenutaka svojoj novoj obitelji. Također, Roki je psić u problemu, jer azil u kojem se našao, nije mjesto gdje on želi biti. Daje nam to jasno do znanja plačući i skrećući pažnju na sebe svaki put kada netko prođe pored njegovog boksa. Onog trenutka kada iz boksa izađe, Roki se “smije”, šapicama nas grli i pretvara se u veselog psića koji se raduje svakoj aktivnosti u društvu čovjeka.
Šetnje, vožnja autom, igranje sa djecom… sve mu je milo, i sve što čini, on čini graciozno i nježno, baš poput male, elegantne srnice.

Povratak u azil i boks za Rokija znače ponovni jad. Potraži dekicu, sklupča se u “kružić” i zadrijema. Vjerujemo da sanja o buđenju na nekom ljepšem mjestu.

Roki bi mogao biti dobar kućni ljubimac samcu, starijem paru, ali i obitelji sa više članova. Njemu je najvažnije da ima topli kutak za drijemati, nekoga sa kime će izaći u šetnju, i nekoga za igru. A ako dođe u dom gdje će većinu vremena biti netko sa njim kod kuće, Roki će biti ispunjen i potpuno sretan.

Voli se maziti, voli društvo drugih pasa, ljude obožava, a za mace ne znamo (u slučaju potrebe možemo provjeriti). Roki je rođen 2010. godine, ima 13 kg i kastriran je. Nalazi se u Rijeci. Kontakt 0911516160, 0955565710 ili 0915425058 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).