Ime: Riki
Spol: muško
Godište: 2013.
Težina: 40kg
Kastriran: NE

Još jedna tužna priča

Zbog smrti vlasnice Riki hitno traži dom. Obitelj nije u mogućnosti skrbiti za njega i Riki je trenutno ostao sam u kući svoje vlasnice. Nije zanemaren, obitelj ga redovito prošeće, nahrani i pomazi, no kada ga vrate u dom, Riki ostaje sam. Rikiju fali topla ruka koja će ga maziti pa tužno cvili nakon njihovog odlaska.

Riki je okoćen 2013., napunio je 5 godina. Redovito je cijepljen, čipiran i čišćen od unutarnjih i vanjskih nametnika. Nije kastriran, većeg je rasta, ima oko 40 kg.

A što se karaktera tiče…sve naj, naj. Navikao je na suživot s macama, na ostale pse ne reagira, ljudima prijateljski prilazi. Dosadašnji život bio mu je bezbrižan. Imao je pristup kući, u kojoj je bio uredan i poslušan. Ali, najviše je volio kada bi ga se pustilo istrčati po travici ispred kuće. Tada bi slušao zvukove ptičica, promatrao okoliš i veselo se igrao sa svojom vlasnicom. Nikad nije pobjegao od kuće jer ju je uvijek smatrao toplim domom. U šetnjama je isto poslušan i druželjubiv.

Tražimo tople udomitelje, koji će imati vremena za Rikijevu prilagodbu, koji imaju volje pružiti mu ljubav na koju je navikao i koji imaju iskustva s pasminom.

Nalazi se u Rijeci. Više informacija na 0911516160