Priča o Rei i Nikici je dobro poznata svima koji redovito prate naša oglašavanja. Dvije životne suputnice ostale su, zbog životnih okolnosti, bez skrbnika i stan su zamijenile azilskim boksom. Teško su prihvatile promjenu, ali su jedna drugoj bile podrška jer su, unatoč svemu ostale zajedno. Uskoro su postale jedne od omiljenih azilskih psića koje su posjetitelji azila željeli povesti na izlet, izvesti u šetnju i na druženje u prirodi.
Trudili smo se zaista, a i dalje se nadamo, da će se moći udomiti u paru, da postoji netko tko će imati mogućnosti, uvjeta i prostora, skrbiti o dva psa koji funkcionira kao jedno.
No, tada se Nikica razboljela, morala je hitno na operaciju anusa i zbog oporavka bio joj je potreban privremeni smještaj. Razdvojenost je teže pala Nikici nego Rei, ali i to su vremenom savladale pa smo odlučili udomljavati ih odvojeno. Imaju li na ovaj način veću šansu zamijeniti hladan azil toplim domom?
——–
REA je rođena u 9 mj 2012. godine, ima 17 kg, sterilizirana je, čipirana, redovito cijepljena i tretirana protiv unutarnjih i vanjskih nametnika. Srednjeg je rasta, kratkodlaka i kao takva idealna je za život u stanu. Slaže se s drugim mužjacima i ženkicama, jedino mace ne voli. Voli šetnje, aktivnost, boravak u prirodi tako da uzbuđeno iščekuje svaki izlazak iz azila. Obožava biti u društvu djece i ljudi, a maženje joj je omiljena povlastica.
Dođite ju upoznati, nećete moći odoljeti njenom osmjehu 
Nalazi se u Rijeci.

Kontakt. 0911516160, 0955565710 ili 0915425058 (molimo sms i povratno ćemo vas nazvati)