Preslatki medenjaci traže svoje dobre obitelji. Ostavljeni su sa svojom hrabrom mamicom koja još uvijek pazi na njih i strpljivo trpi njihove nepodopštine. Ona je već pomalo umorna, a malci jedu samostalno i zato za njih tražimo dobre domove. Mama ima 13 kg pa će i klinci biti psi srednjeg rasta, dakle bez problema mogu boraviti u stanu, uz redovite šetnje, izlete i igre s drugim psima. Maleni su očišćeni od crijevnih nametnika, a uskoro se moraju cijepiti protiv zaraznih bolesti. Udomitelji će dobiti ljubimca koji će uz njih biti još puno godina, a od njih očekujemo da svog psića vole i paze i dok je mali, ali isto tako i kad bude stariji i željan ljubavi i pažnje.

Sterilizacija / kastracija je obavezna kad za to dođe vrijeme, a udomitelj mora uzeti u obzir i sve veterinarske troškove (cijepljenja, čipiranje), kao i troškove kvalitetne hrane koja će pomoći da njihov ljubimac dugo vremena bude zdrav i sretan.

Prekrasno je imati vjernog prijatelja kroz život, ali nema ništa tužnije kad se nakon nekoliko godina zajedničkog života obitelj odrekne od psa zbog selidbe, rastave, rođenja bebe… gotovo sve te (ne)očekivane situacije u životu mogu se prebroditi i na način da pas ostane uz članove obitelji pa molimo zainteresirane da razmisle o svojim prioritetima i planovima prije no što se odluče na udomljenje.

Psiće udomljavamo uz pretprovjeru uvjeta i razgovor s volonterima.

Za više informacija možete nazvati na 091 1516 160, 091 542 5058 ili 091 5191 049 (ako se ne možemo javiti pošaljite SMS pa ćemo povratno nazvati)