OTIS možda nije najhrabriji pas na svijetu, svakako nije junak koji samouvjereno i s visoka gleda druge pse prolazu ili pak flegmatičan mužjak koji ostavlja dojam u svijetu pasa. I iako bi Otis možda to sve htio biti, on je zapravo naša maza Cvijetak koji grli šapicama, najnježniji od svoje braće kojeg uvijek najure u igri, tada Otis zajeca, dotrči do nas po utjehu i smiri se tek u naručju. A kada u azilu pada kiša, Otis radije ostaje u boksu uz nas, simpatično nas ometajući dok mu slažemo suhu deku i poziva nas na igru. Ma taj je Otis pravi maslačak, nježan i beskrajno drag! Jedan od onih pasa koje želite štititi od svijeta, iako većinom, svijet i nije nužno strašan ili grub prema njemu  Ipak, budućim ćemo udomiteljima savjetovati da prorade na podizanju Otisovog samopouzdanju jer će mu na taj način pomoći da bude sretniji pas.
No, da ne bi bilo zabune, napominjemo da Otis voli većinu stvari koje vole i ostali mladi psi; trčanje, igru, jurnjavu šumom i naravno, finu papicu. Voli se voziti u autu, bio je na izletu izvan azila sa šetačima koji su pohvalili njegovu smirenost u vožnji i lijep hod na povodcu.
Otis bi mogao silno usrećiti jednu dobru obitelj, pozivamo da ga dođete upoznati i prošetati, a ostalo će nadamo se, biti sretan početak jedne lijepe priče 
—-
Otis je rođen u 6.mj. 2018. godine, ima 15 kg, ciepljen je i čišćen od nametnika, a uskoro će biti i kastriran.
Nalazi se u Rijeci.
Kontakt 0911516160, 0915425058 ili 0955565710 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).