Priča o Rei i Nikici je dobro poznata svima koji redovito prate naša oglašavanja. Dvije životne suputnice ostale su, zbog životnih okolnosti, bez skrbnika i stan zamijenile azilskim boksom. Teško su prihvatile promjenu, ali su jedna drugoj bile podrška jer su unatoč svemu, ostale zajedno. Uskoro su postale jedne od omiljenih azilskih psića koje su posjetitelji azila željeli povesti na izlet, izvesti u šetnju i druženje u prirodi.
Trudili smo se zaista, a i dalje se nadamo, da će se moći udomiti u paru, da postoji netko tko će imati mogućnosti, uvjeta i prostora, skrbiti o dva psa koji funkcionira kao jedno.
No, tada se Nikica razboljela, morala je hitno na operaciju anusa i zbog oporavka bio joj je potreban privremeni smještaj. Razdvojenost je teže pala Nikici nego Rei, ali i to su vremenom savladale pa smo odlučili udomljavati ih odvojeno. Imaju li na ovaj način veću šansu zamijeniti hladan azil toplim domom?
———
NIKICA je rođena u 9. mj 2010. godine, ima 11 kg, sterilizirana je, čipirana, uredno cijepljena, redovito čišćena od unutarnjih i vanjskih nametnika. Iako već ima koju godinu, prilično je živahna i zaigrana. Voli boravak u prirodi, aktivnost i istrčavanja, društvo ljudi, djece i drugih pasa općenito. Zbog oporavka od bolesti smještena je na privremeni smještaj. U početku je bila tužna zbog razdvojenosti od Ree i privikavanja na nove uvjete, ali se već kroz dan, dva naučila na udobnost kauča i toplu dekicu. U stanu je uredna i poslušna i vrlo privržena ukućanima. Vjerujemo da bi bila odana družica koja bi zahvalno uzvraćala pažnju i ljubav.
Nalazi se u Rijeci.

Kontakt. 0911516160, 0955565710 ili 0915425058 (molimo sms i povratno ćemo vas nazvati)