Unatoč činjenici da teško pronalazimo domove za naše pse, a posebno za odrasle pse, ovoga puta svjesno ulazimo u rizik traženja doma za dva psa u paru. Učinit ćemo to zbog njih, zbog njihovog velikog prijateljstva, zbog ljubavi koju ove dvije slatkice osjećaju jedna prema drugoj. Jer one će radije dulje čekati u azilu zajedno, nego kraće, a odvojeno. Da, upravo je tolika jaka njihova povezanost, a mi se svakog dana raznježujemo gledajući ih koliko su privržene jedna drugoj. NIKICA i REA živjele su zajedno prije dolaska u azil i uvijek su jedna drugoj bile oslonac. U dobru i u zlu, u sreći i u tuzi, Nikica i Rea sve su lakše podnosile jer su imale jedna drugu, pa tako i sam dolazak u azil za njih nije bio traumatičan, njima je bilo najvažnije da su zajedno. Međutim, onaj dan kada je Rea otišla kod veterinara, Nikica nije prestajala plakati. Njezina mala crna glavica tresla se u ritmu visokog jauka i ništa je nije moglo utješiti. Kada se Rea vratila, Nikica se privila uz njezino tijelo i one su kao i svakog dana, zaspale sklupčane jedna uz drugu.

Udomitelji koji se odluče na njihovo udomljenje mogu biti potpuno na miru, jer Nikica i Rea djeluju kao jedno. Uz to, one nisu niti velike, a ako tome dodamo i to da su kratkodlake, zaista se čini da bi mogle biti savršene kućne ljubimice za život u stanu. Također, vrlo su uredne, obožavaju leći na čistu dekicu i nikada je neće razbacati, cijene mekani krevetac i spavaju zajedno, stisnute i preslatke <3 Vole ići u šetnjicu, tada radoznalo trče, istražuju i njuškaju, a nakon šetnjice vole se pomaziti sa ljudima, slasno popapati svoju klopicu i zajedno leći na mekano. Nisu lajavice i ne izazivaju svađu sa drugim psima, osim kada netko zalaje na njih, onda uzvraćaju lavežićem kao da brane jedna drugu. Nikica i Rea su dva azilska draguljčića, dva slatka kolačića i neodoljivo predivna mala bića. Mjesto im nije u azilu već u nekom lijepom domu uz dobru obitelj. Nadamo se da neće dočekati hladnu zimu na otvorenom i da će za njih naši telefoni brzo zazvoniti. Dođite ih upoznati, zaljubit ćete se, ove cure su nešto posebno!

Rea je rođena u 9. mj. 2012. godine, ima 17 kg i sterilizirana je. Nikica je rođena u 9.mj. 2010.godine, ima 11 kg i uskoro će biti sterilizirana. Kontakt 0911516160, 0955565710 ili 0915425058 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).