Po čemu izdvojiti psa crne boje u mnoštvu oglasa o udomljavanju?
Mi uvijek kažemo, svaki pas ima svoj karakter, svoju specifičnost i po tome ga treba udomljavati. Nesi možemo opisati kao mladu i živahnu križanku hrvatskog ovčara. Za nju odmor ne postoji. Nesi stalno traži aktivnost, igru i društvo. Voli se igrati s drugim psima, s kojima se odlično slaže. Ali, najveća radost joj je biti uz ljude, čuvati ih i pratiti u stopu. Na rastancima zna plakati i cviliti jer joj fali bliskost i ne voli biti ostavljena, što je i razumljivo jer tko zna što je do sada prošla u životu.
Nesi ima samo godinu dana, još je mlada, može sve naučiti (što je i željna) i prilagoditi se na svakakve uvjete. Idealna bi joj bila kuća s okućnicom, gdje bi ujedno imala prostor za istrčavanje i suživot s ljudima. Najviše joj treba toplina, pažnja i ljubav kako bi zaboravila prošlost i započela novu životnu etapu.
Nesi je čipirana, cijepljena protiv zaraznih bolesti i uskoro će biti sterilizirana. Ima 14 kg, postigla je svoju visinu, srednje velikoga psa. Nalazi se na privremenom smještaju u okolici Rijeke. Više informacija možete dobiti na 0911516160, 0955565710 (molimo vas pošaljite poruku pa ćemo vas povratno nazvati)