Ime: Neo
Spol: muško
Godište: 2017.
Težina: 18kg
Kastriran: DA

Kada novi pas uđe u naš život, uvijek nas rastuži spoznaja da je život kojeg je prije azila imao, bio sve samo ne onakav kakav je trebao biti. Najteže nam padaju sudbine pasa koji životare na lancu, pse kojima okovi isišu svu životnu radost, siročići koji se s vremenom predaju i prestanu se nadati slobodi. NEO je jedan od pasa koji su životarili na lancu. Srećom, on se nije predao, i iako je njegova aktivna narav bila potpuno zanemarena, Neo se nije prestajao nadati da će jednog dana i on potrčati. Životna energija iz njega isijava, vjerujemo da je znao da će i njemu uskoro zasjati sunce. Znao je da je lanac samo ružna epizoda koja će brzo završiti. Dolaskom u azil, ta je epizida zauvijek završila. Sve što sada treba, dom je i dobra obitelj.

NEO je iznimno aktivan pas kojem su život loptice i istrčavanja. Obožava ljude i odlično bi odgovarao obitelji s djecom. Iako na mužjake reagira i zbog svojeg lovnog nagona vjerojatno ne bi prihvatio druge živitinje (mačke i ostale ljubimce), savršeno bi se snašao u obitelji koja voli provoditi aktivno vrijeme sa svojim psom. Šetnje u prirodi, planinarenja i ostale aktivnosti gdje bi mogao potrošiti svoju energiju, učinile bi ga jako sretnim. Uz to, Neo ima i potencijal za agility. Kuća s ograđenim dvorištem bila bi savršen dom za Nea. Dakle, ako tražite aktivnog i zaigranog ljubimca uz kojeg nikada neće biti dosadno, Neo je pravi izbor za vas!

Rođen je u 8. mj. 2017. godine, ima cca 18 kg i uskoro će biti kastriran. Nalazi se u Rijeci. Kontakt 0911516160, 0915191049 ili 0915186649 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).