Ime: Nana
Spol: žensko
Godište: 2017
Težina: 28kg
Sterilizirana: DA

Jednog jutra, kada su volonteri došli u azil, imali su što vidjeti; za ulazna vrata azila, debelim lancem, bila je vezana sirota ovčarica. Vjerojatno se satima pokušavala izbaviti iz te jadne situcije, a jedino što je uspjela, bilo je zapetljati se do te mjere da više nije mogla niti pomaknuti se 🙁 Volonteri su počeli odmotavati sa nje željezne okove, ona se predala i bez trunke agresije, potpunim strancima iste vrste poput onih koji su ju doveli u taj ponižavajući položaj, NANA je jednostavno – vjerovala.

Od prvog trenutka bilo je jasno da je Nana zaljubljenica u ljude. Izuzetno je željna ljudske pažnje, a mazila bi se stalno, uvijek i opet 🙂 Čak joj i prilikom šetnje nije strano usred šume leći i “užicati” malo maženja. U tim se trenucima znamo zapitati kako je do sad živjela. Budući da nije imala čip, o Nani ne znamo ništa, ali vjerujemo da nije imala lijep život i da njezine potrebe nisu bile zadovoljene. Moguće je da je živjela na lancu, ili u vrlo skučenom prostoru, s obzirom da na neke pse zna reagirati kada prolaze ispred njezinog boxa, no na korekciju posluša i prestane. Sa svojim se azilskim cimerom lijepo slaže. Bila bi najsretnija kada bi mogla biti udomljena kod obitelji koja živi u kući i koja ima ograđeno dvorište, odlično bi se snašla u domu gdje ima djece i bila bi jako dobar obiteljski pas. Bili bismo iznimno zahvalni udomiteljima ako bi joj mogli pružiti kvalitetniju hranu kako bi Nana izrasla u snažnog pripadnika svoje pasmine.

Rođena u 3. mj. 2017. godine, ima 28 kg i uskoro će biti sterilizirana. Kontakt 0911516160, 0915191049 ili 0955565710 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).