Ime: Mina
Spol: žensko
Godište: 2015. (4.11.2015)
Težina: 16kg
Sterilizirana: DA

MINA je neodoljivo predivna i umiljata kujica koja cijeni sitne znakove pažnje, svojim toplim okicama osvaja svakoga tko joj da priliku, šapicama poziva na maženje i dijeli pusice. Mina je neviđena pozitivka i jedna od najumiljatijih pasa koje poznajemo! No, Mina je ujedno i jedna od tisuće pasa lutalica ulica Bihaća kojoj je sudbina do prije nekoliko dana visila o koncu.

Brkata je damica imala sreću što su ju ogledale oči naše volonterke koja je u Bihaću boravila nekoliko dana. Iako je za većinu ljudi bila nevidljiva ili tek smetnja koju je trebalo ukloniti sa ulice, našoj se volonterki urezala u srce. A kako i neće? Od prvog trnutka malena se lutalica umiljavala i bila beskrajno zahvalna na svakom znaku nježnosti i na bobici hrane koju je od volonterke dobila. Svako bi ju jutro dočekala sramežljivo njišući guzom od silne sreće i volonterku je u potpunosti osvojila! Odluka je pala odmah: Nije ju mogla ostaviti na ulici gdje joj je svako novo jutro donosilo cijeli niz novih opasnosti. Odlučila ju je uzeti sa sobom u Rijeku, smjestiti ju na sigurno i tražiti joj dom. Ali, da stvar ne bi bila tako jednostavna, jutro kada su trebale otputovati za Rijeku, Mina se nije pojavila! Volonterka ju je dugo i bezuspješno tražila i na veliku žalost morala je otići bez Mine. Ipak, znala je u srcu da će se po nju vratiti. A tako je i bilo! Nakon nekoliko dana, volonterka se u društvu još jedne volonterke uputila po Minu. Nakon puno prijeđenih kilometara, Mina je isti dan bila u Rijeci <3

žDošao je trenutak kada za ovu predivnu brkatu damicu tražimo dom. Jasno je da za nju tražimo nježnu, dobru i ozbiljnu obitelj koja će ju obožavati, čuvati, paziti i maziti. Život na ulici zauvijek je iza nje i želimo da od sada Mina bude sretna i sigurna. Obitelj koja udomi Minu unijeti će u svoj život veliku radost, napominjemo, Mina je pas koji širi veliku pozitivu i beskonačnu ljubav! Uostalom, dođite i uvjerite se sami, garantiramo Vam da ćete se zaljubiti. Malena će Vas čekati u riječkom azilu.

Mina ima 16 kg, rođena je 4.11.2015. godine i sterilizirana je. Kontakt 091 519 1049 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).