Max je jedan od pasa koji su u azilu našli spas. Nakon dojave da je Max satima zavezan bez hrane i vode, nakon što je viđen da danima šeće ulicama grada, dospio je kod nas. Došao je s malim tumorom na zadnjoj lijevoj šapici, bio je veterinarski pregledan i obrađen i preporučeno je da se tumor ne dira jer nije metastazirao i jer se u protivnom moraju odrezati 2 prstića. Budući da je naš Max okoćen 2010. godine, savjet je da dok god tumor ne progresira, da ga se ne dira. Max ima nježno srce, ali ima i onu neku hrabrost i karakter koji se ne da samo tako, ljepotu i snagu koju prepoznajemo u mnogima.

Max je u boksu sa cimericom Brkicom. Brkica mu je frendica, družica po sudbini i lijepo se druže, ali Max treba dom i svoje ljude. Max se slaže sa svima, i ljudima i psima. Čest je odabir među šetačima jer lijepo hoda na povodcu i zna se voziti u autu.

Stazom izmučenog života još uvijek njegove šapice koračaju same, a povodac u rijetkim šetnjama drže neki razni dragi ljudi. Duša dobra, prekrasan, drag i točno kakav je na ovom videu u nastavku albuma koji smo objavili da probamo dočarati kako je biti u njegovom društvu.
Želi li netko Maxa spasiti života u skloništu, pa da ima nekog za maženje i srce koje će ga voljeti baš onako iskreno i pravo?

Cijepljen, čipiran, srednjeg rasta, okoćen 6.7.2010.

Više informacija možete dobiti na 0911516160, 0955437932 (molimo pustite poruku pa ćemo vas povratno nazvati)