Ime: Tango
Spol: muško
Godište: 2017
Težina: 17kg
Kastriran: DA

Sjećate li se Malika? Psića koji se jako napatio dok je prošle zime slomljene šapice lutao ulicama riječkog prigrada? Uskoro je spašen, noga je amputirana, a na oporavak je otišao iz azila i srećom, tamo se više nikada nije vratio. Malik je na privremenom smještaju preimenovan u TANGO, i budući da je to ime koje voli i na koje se odaziva, ime “Malik odlazi u prošlost.
U prošlost je već odavno otišlo i Tangovo teško razdoblje, pa danas svjedočimo psiću koji svih osvaja svojim pozitivnim stavom, a na tri noge funkcionira savršeno! Igra, zafrkancija, trčanje, dijeljenje pusica i neprestano umiljavanje poznatim i nepoznatim osobama, njegove su osnovne karakteristike.
Tango je predivno stvorenje koji nas uči pozitivno gledati kroz život, radovati se svakom trenutku i veseliti se budućnosti. Tko ne bi htio imati takvog mudrog draguljčića pored sebe?
Zahvaljujemo se svima koji su pomogli na njegovom putu prema sretnijoj budućnosti jer danas je Tango sretan i zdrav pas kojemu nedostaje još samo jedno, a to je dom!
Stoga, ako razmišljate o udomljenju, razmotrite našeg simpatičnog tronošca. Da li je na odmet reći da ćete u svakoj šetnji sa Tangom, u očima ljubitelja pasa biti heroj ulice? 

Odlično se slaže sa drugim psima, macama, a djecu obožava 
Rođen je u 5. mj. 2017. godine, ima 16 kg i kastriran je.
Kontakt 0911516160, 0915425058 ili 0955565710 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).