Ako razmišljate o udomljenju azilskog psa dobre naravi, jednog od onih kojeg se s punim pravom smatra savršenim predstavnikom obiteljskog psa, onda vas molimo da uzmete Maka u obzir. Jer, ako se odlučite Maku dati priliku, znajte da vjerojatno nećete biti jedan od mnogih koji će to htjeti učiniti. Naime, već jer odavno poznato ono nepravedno pravilo da crni psi puno teže pronađu dom pa su stoga azili u pravilu puni crnih pasa. I mi ih imamo puno 

Zatim, Mak nije mlad pas, a pogotovo nije štene, i to mu ne ide u prilog. I posljednje, velik je dečko. Ima 36 kila. Sve mu tri činjenice smanjuju šansu da ga netko poželi udomiti. Ipak, mi duboko vjerujemo i tražimo onog jednog čovjeka za kojeg znamo da postoji i koji će upravo zbog svega navedenog Maka poželjeti udomiti!
Jer, kao što smo na početku napisali, Mak je zaista dobar, predobar pas.

Ima labradorsku, blagu, dobroćudnu narav i zaljubljenik je u ljude. Ženkice su mu drago društvo, a prema većini mužjaka ne pokazuje netrpeljivost. Poslušan je, prilagodljiv i vječno zahvalan! U šetnji je odličan suputnik, ne poteže, ali budući da je velik, odnosno snažan, za šetnju na povodcu treba biti u formi.
Za početak, pozivamo vas da ga dođete upoznati, odvedite ga na izlet… vjerujte nam, jako ćete ga zavoljeti 
Prava je šteta da u azilu dugo čeka, a i što je u azilu uopće 

Mak je rođen u 12. mjesecu 2012. godine, ima 36 kg i uskoro će biti kastriran.

Kontakt 0911516160, 0955565710 ili 0915186649 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).