Kada pomislimo na našu Kali, prvo nam na pamet padne jedan simboličan događaj, koji nam se urezao u srce i zapravo nas je jako rastužio: Prije nekoliko dana, Kali je kriomice ušla jednom posjetitelju u auto i pokušala sa njim otići iz azila. Auto je krenuo, ali se uskoro i vratio, a zajedno sa njim i Kali, koja je morala nastaviti život na mjestu na kojem ne želi biti 

Kali je u azil stigla sa hrpom štenaca. Iako vidno iscrpljena zbog bebača i pod stresom zbog nagle promjene, pokazala je zadivljujuću snagu i strpljenje, a svoj je zadatak snažne mame i dobrog psa obavljala na nivou. Bebači su uskoro udomljeni, a Kali je dočekala u azilu hladnu zimu. Sam pogled na nju kako drhti u hladnom boksu kida nam srce, a dekice i slama ne pomažu joj puno; čim zađe sunce, Kali postaje jako teško. S druge strane, trenuci kada je Kali istinski sretna, oni su kada trči šumom. Kali je izrazito aktivna i da se nju pita, voljela bi trčati uvijek i stalno, igrati se i maziti, i voziti se u autu. To su njezine omiljene radnje Trenuci nježnosti posebna su priča; Kali čovjeku pod ruku nježno gura glavicu, šapicom se umiljava i pokušava iskamčiti porciju maženja više, i u tim je trenucima najnježniji pas na svijetu. Ona je istinska zaljubljenica u ljude i vrlo je tužna kada nije u njihovom društvu.

Savršen dom za Kali bio bi uz obitelj koja sa svojim psom voli aktivno provoditi slobodno vrijeme u prirodi i trebala bi živjeti uz ljude, u kući ili stanu, na zatvorenom, koliko zbog njezine kratke dlake i zimogroznosti, toliko i zbog njezine snažne potrebe za blizinom čovjeka. Sa djecom je Kali dobra, za mace ne znamo (možemo probati), prema većini pasa je prijateljski nastrojena, ali ima i dominantnu crtu, pa bi njezini udomitelji trebali biti dosljedni, odlučni i ustrajni.

Nedavno je Kali bila na izletu, a njezini su šetači o njoj napisali: ” Kali je mlada, vrckava, pametna i izuzetno umiljata pasica. Nema toga što Kali neće učiniti da pridobije vašu pažnju, zagrljaj pa čak i pusu! Toliko sreće na jednom mjestu niste nikad vidjeli! Trčala je na livadi kao malo štene, veselo mahala repićem..veselja nije nedostajalo. U autu je pristojna, na povodcu ne poteže (u početku malo ,ali zbog uzbuđenja), umiljata je prema drugim psima, veseli ju šetnja, trčanje, a puse dijeli šakom i kapom! Nema joj dražeg nego se izvaliti na leđa i tada bi beskrajno uživala u češkanju. Kali je divno i nježno stvorenje koje apsolutno zaslužuje svoje ljude da ih uveseljava do kraja života.”

Kali je rođena 2017. godine, ima 22 kg i sterilizirana je.
Nalazi se u Rijeci.
Kontakt 0911516160, 0955565710 ili 091542058 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).