Ime: Kaja
Spol: žensko
Godište: 2017.
Težina: 18kg
Sterilizirana: DA

Dok su jednog nedjeljnog jutra izlazili iz crkve malog mjesta u prigradu Rijeke, ljudi su ugledali kutiju iz koje se čuo tihi plač. Prišavši bliže, imali su što vidjeti; tri sitna i nemoćna bića, stisnula su se jedno uz drugo prestrašeno očekujući ishod. Pognutih glavica i drhtajućih tijela, tri su se loptice prepustile i predale.

Vjerujemo da se Kaja nerado sjeća onog dana kada je silom odvojena od mame i kada se sa svoje dvije sestrice našla u onoj strašnoj kutiji sa početka priče. Njezine su sestrice brzo udomljene, a Kaja je stasala u pravu ljepoticu; zaigranu zafrkanticu koja, ponekad nam se čini, humorom i pomalo “grubljom” igrom sa drugim psima pokušava zatomiti sjećanje na ružan životni početak. Nije Kaja gruba, dapače, samo je ponekad simpatično naporna jer bi se sa svojim psećim prijateljima igrala i onda kada se oni umore od igre. Ne možemo ju kriviti, mlada je i puna želje za akcijom i zafrkacijom, a u azilu su trenuci slobode rijetki pa stoga želi iskoristiti svaki trenutak. Ona je sportašica koja bi se odlično snašla u domu u kojem su odlasci u prirodu česti, a trčanje, učenje i zafrkancija svakodnevni. Za nju bi bio idealan onaj udomitelj koji ima želju i vremena baviti se sa svojim psom jer Kaja traži dosljednost i posvećenost. Duge šetnje sa Kajom su užitak jer na povodcu hoda pristojno. Zainteresiranim udomiteljima predlažemo da dođu u azil i provedu malo vremena sa njom. Vjerujemo da će samo jedan izlet biti dovoljan za zaljubiti se u ovu zaigranu, radoznalu i buntovnu ljepoticu.

Rođena je u 5.mj. 2017. godine, ima 18 kg, uredno je cijepljena, čipirana i sterilizirana je. Kontakt 0911516160, 0915191049 ili 0915425058 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).