HIPPY je mladi pas pun života, želje za igrom, šetnjom, akcijom i maženjem sa ljudima. Ipak, on vrijeme gubi u azilu, a tamo, vjerujte, ne želi biti 
Najjasnije to daje do znanja nakon šetnje kada se vrlo nerado u azil vraća  Baš nam bude teško nagovarati ga i požurivati, jer prizor je takav da Hippy sjedne i brenza, pa tužnog pogleda naposljetku odustane i krene prema svojem boksu usporenim korakom.
S druge strane, njegov je korak itekako brz kada iz svojeg boksa izlazi! Još ako je kakav izlet na vidiku, nitko nije sretniji od našeg Hippyja  Na izletima briljira i svojim ponašanjem oduševljava šetače. Izletario je više puta, sa odraslima i sa djecom, u društvo ženkica ili sam, i svaki, ali baš svaki put, svi su ga redom prilikom vraćanja hvalili. Evo što se jedni od šetača za Hippyja napisali:
“U vožnji je Hippy bio veoma strpljivi i pristojan i s veseljem iščekivao avanturu! Predobar, je vesele naravi, pametan i umiljat. Poslušan na povodcu i voli društvo drugih pasa, mace ga ne zanimaju. Prava je mazulja ”
Hippyja vidimo uz obitelj, veliku ili malu, koja vrijeme voli provoditi u prirodi, koja voli odlaziti u pseće parkove i općenito se aktivno družiti sa svojim psom. Mogao bi doći u dom gdje već živi ženkica, a sa mužjacima će se složiti ako prema njemu ne nastupaju neprijateljski. Hippy je aktivan i veseo pas, spreman za akciju i avanturu života. Ne moramo niti reći da je svoje koferiće već odavno spakirao, čeka samo poziv dobre obitelji koja će mu pružiti dom.
Postoji li itko za njega?
Hippy je rođen 20.1.2018. godine, ima 19 kg uskoro će biti kastriran.
Nalazi se u Rijeci.
Kontakt 0911516160, 0915425058 ili 0955565710 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).