HEIDI je njemačka ovčarica rođena 1.6.2013. godine i sterilizirana je.

Izuzetno je vezana za čovjeka i vrlo je važno da nađe dom u kojemu će biti uz ljude. Život u ograđenom dvorištu gdje bi boravila veći dio dana sama, za Heidi nije najbolje rješenje.

Heidi je pas od akcije, uživa u šetnjama i u aktivnom druženju sa čovjekom, za nju bi bile odlične (i korisne) igre/treninzi traženja skrivenih predmeta. Budući da se radi o izuzetno radnoj pasmini, ukoliko dođe u krive ruke (dovoljno je da vlasnik nema vremena posvetiti joj se ili nema znanja o pasmini), sve može poći po zlu.

Heidi voli ljude i druge pse, mačke nikako, ali i to bi se dalo promijeniti uz vježbu. Do tada, bolje je ne riskirati tj. dovesti ju u dom u kojemu ima mačaka.

Na povodcu malo poteže, iako uz svaki dan pokazuje sve bolje rezultate, na tome još treba poraditi.Budući da od veselja zna skočiti na čovjeka, bolje je da ne dođe u obitelj gdje ima male djece jer bi ih mogla redovito rušiti na pod.

Ima prekrasan karakter, poslušna je, obožava ljude, maziti se i igrati, ne reži kad joj se pokuša uzeti kost iz usta, zna osnovne naredbe (sjedni, daj šapu) i naučena je na kućni red.

Zainteresirani udomitelj mora se složiti sa našim uvjetom da Haidi mora biti obiteljski pas, živjeti uz svoje ljude, uz redovite šetnje. Lanac, “čuvanje” objekata i život u boxu na osami ne dolaze u obzir.

Kontakt: 091 5191049, 091 542 5058 ili 091 151 6160 (molimo sms i povratno ćemo vas nazvati).