TEO je u ozbiljnim godinama završio u azilu i sve što sanja i čemu se nada je da iz azila što prije ode. Kada ugleda volontere, lavežom pokušava skrenuti pažnju na sebe, a smiri se tek u šetnji ili u trenucima kada je u blizini čovjeka. Teo izrazito voli ljudsko društvo, a voli i ženkice. Prije azila, sa jednom je dijelio život. Što se mužjaka tiče, oni su, kao i većini ostalih mužjaka, tek nužno zlo, pa bi Teo najradije uživao život bez previše druženja sa istima 
Nedavno je Teo bio na izletu, a riječi njegove šetačice sa kojom je proveo nekoliko lijepih sati, odlično opisuju njegov karakter i ponašanje:

“Kad je na polasku ušao u auto (a ušao je bez problema) prvih pet minuta je bio malo uznemiren i cvilio, ali se ubrzo opustio, pristojno sjedio i promatrao kroz prozor. Šetali smo šumom i livadama i na uzici se ponaša odlično. U niti jednom trenutku nije potezao i slušao je osnovne naredbe bez problema (dođi, ne tamo, čekaj ). Kad bi zastala zavezati tenisicu i on bi stao. Kad bi promjenila smjer hodanja krenuo bi zamnom. Vjerujem da bi i bez uzice bilo isto tako.Na igračku nije reagirao i samo je dva puta mahnuo repom, vrlo skromno .U dobroj je kondiciji, par puta smo i trčali, preskače zapreke s lakoćom. Bio je jako zainteresiran u šumi i stalno je njuškao. Ima on još lijepih godinica ispred sebe😊 Na povratku je elegantno ušao u autu i legao. U kratko vrijeme što smo bili zajedno nije niti jednom zalajao iako je u azilu bio prilično glasan.”

Nadamo se da će Teo otići iz azila jer u njemu nije sretan. Sve što treba je prilika. Postoji li netko za njega?

Rođen je 21.5.2009. godine, ima oko 30 kg i uskoro će biti kastriran.
Kontakt 0911516160, 0915425058 ili 0955565710 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).