Ime: Fani
Spol: žensko
Godište: 2017. (25.7.2017.)
Težina: 18kg
Sterilizirana: DA

FANI je jednog hladnog zimskog jutra dočekala volontere ispred azila. Zajedno sa svoje tri sestrice namučila je volontere dok su ih pokušali uhvatiti. Sirotice su se prestravljene raspršile oko azila, a kakvog su se straha nauživale te noći kada ih je netko izbacio iz auta i okrenuo im leđa, samo one znaju… ?
Od tada je prošlo neko vrijeme i sestrice su zaboravile na ružan događaj. Veselo mašu repićima i lajanjem “rade reda” kada netko prolazi ispred njihovog boxa, a kada dođe vrijeme izlaska, toliko su vesele i zaigrane da ih je milina promatrati! Vrlo su sličnog karaktera, ali sada je red predstavljanja Fani pa ćemo se usmjeriti na nju.
Fani je prije svega zaljubljenica u ljude. Šapicama traži pažnju, porciju maženja i češkanja, a sve to čini sa osmjehom uz neizostavno mahanje repa. Vrckava je i izrazito vesela, jedna od onih pasa pored kojih nikada nije dosadno, a dobra zabava je zagarantirana ?
Učenje hodanja na povodcu iz dana u dan sve joj bolje ide, inteligentna je i brzo shvaća što i kako treba činiti. Budući da je vrlo društvena i voli društvo drugih pasa, uživala bi u zajedničkim igrama sa više pasa u psećem parku.
Do toga ju dijeli samo jedan korak – obitelj koja će upravo nju odabrati za svoju četveronožnu ljubimicu.

Fani ima 18 kg, rođena je u 6.mj. 2017. godine i sterilizirana je.
Nalazi se u Rijeci.
Kontakt 091 151 6160, 095 556 5710 ili 091 519 1049 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).