Ime: Dino
Spol: muško
Godište: 2014.
Težina: 6kg
Kastriran: NE

Ovo je Dino, mješanac pinča od 6 kg. Kamo god dođe Dino pljeni pozornošću. Malen je, sladak, i presimpatičan u traper kaputiću, kojeg obožava. Čim vidi svoj kaputić, odmah zna da je vrijeme za aktivnost. Poslušno se pripremi na oblačenje jer zna da ga čeka najzabavniji dio u danu, šetnja!Veselo trčkara, njuška okolinu oko sebe, raduje se prostranstvu, no u nijednom trenutku se ne udaljuje od gospodara jer zna da on predstavlja sigurnost. Na poziv poslušno pričeka da mu se prikopča povodac na kojem besprijekorno hoda.

Dino zahvalno vraća svaki trenutak koji mu se posveti, ližući ruke, dijeleći puse, neprekidno držeći na oku svaki gospodarov pokret i korak, željeći mu posvetiti svo svoje vrijeme.
Idealan je partner za suživot usamljenim ljudima, željnima društva i ljubavi. Poslušan je, dobro razumije svaku riječ koja mu se uputi. Spreman je ostati sam, ali samo ako je u toplom krevetiću ili dekici. Ne voli biti izoliran niti zatvoren sam u mračnim prostorijama. Slaže se sa ženkicama, te je vrlo zaljubljiv. Dok na mužjake gunđa, iz straha i predostrožnosti. S macama je veliki prijatelj, njih čak i ne primjećuje. Prilazi s rezervom, ali bez agresije no nakon uspostavljenog kontakta, veselo maše repićem. Ljude smatra prijateljima, djecu pogotovo.

Navikao je na život u stanu, uredan je i discipliniran. Ima 4 godine, uredno je cijepljen i čipiran. Vjerujemo da će se mnogi od vas zaljubiti na prvi pogled. Nalazi se u okolici Rijeke.

Više informacija na 0911516160