Dugo smo razmišljali bismo li objavili Didi. No, mi smo joj dali šansu, ona ju je prihvatila, pa smo joj obećali da ćemo joj pružiti bolje uvjete od dosadašnjih, dati joj dom s puno nježnosti i ljubavi.
Didi je zlostavljan pas, zlostavljan od čovjeka. Mala sitna ženkica od 6 kg, došla nam je kao neželjena u azil. Imala je ojedine oko vrata od premale ogrlice, rane po uhu i bolove na dodir u zadnjim nogama. Zlostavljan pas! Uz sve to, počela se tjerati, tako da joj je bilo koji fizički kontakt bio bolan.
Prve dane nije jela, samo se tresla i cvilila. Sa zlostavljanim psima ide se dan po dan. To smo i mi napravili s Didi. Stavili smo ju na privremeni smještaj, gdje ju čuvalica mazi svaki dan i govori joj samo da je voljen pas. Vjerujemo da Didi ima šanse, jer ne želimo da bude još jedan pas u azilu koji se ne može dotaknuti….zbog ljudskog zlostavljanja.
Didi je pas koji trenutno reagira na dodir, ali isto tako vjerujemo da bi se vremenom privikla na sve uvjete. Želimo da netko primijeti Didi, netko tko ima svijest i savijest, da bi zbrinuo ili udomio nježnu psicu, dao joj šansu, vremena da povrati povjerenje u čovjeka.
Didi se s ostalim psima odlično slaže, i s mužjacima i ženkicama. Na mačke ne reagira isto. Voli šetnje, slobodu i ljubav…definitivno ljubav.
Didi je izazov za sve vas koji hoćete pomoći i spasiti nedužno biće.
Izazov je za sve vas koji ste pitali kako pomoći nekom azilantu,
Nalazi se na privremenom smještaju u okolici Rijeke.
Više informacija na 0911516160