Od srca i sa punom odgovornošću zainteresiranim udomiteljima preporučamo Daisy, mladu damicu koja bi zbog svoje dobrote, jednostavnosti i prilagodljivosti mogla biti odličan izbor i za one udomitelje koji nikada nisu imali psa, a koji imaju veliku želju usrećiti jedno divno biće i dobiti najboljeg četveronožnog prijatelja. Dasy se nalazi na privremenom smještaju u kućnom, obiteljskom okruženju i imala je puno prilika pokazati kako se ponaša u raznim situacijama, kako u kući, tako i izvan nje, kakva je sa ljudima (odraslima i djecom), a kroz svakodnevno druženje socijalizirala se i sa drugim psima i sa macama.

O tome kakva je Daisy točno, najbolje su opisale njezine tete čuvalice koje je najbolje poznaju:

“Ona je preslatka, pufasta, plaha curica koja jakooo voli šetnje i sva druga živa bića. Obožava našu macu, po cijele dane trči za njom i pokušava ljubiti. S drugim psima se slaže genijalno. Sa svima koje je srela samo traži igru. Najsretnija je kada trči sa svojim dlakavim prijateljima u šumi, a lovica joj ide odlično 😉 Ima svoj veliki krevet, ali navečer iskoristi svaku priliku da šmugne u naš krevet i bude kraj čovjeka. Velika je maza, jako je poslušna i mirna iako je zapravo još uvijek štene. Ostaje sama u kući bez problema, bez lajanja i ne radi nikakvu štetu. Iako je narasla malo veća, imamo osjećaj kao da imamo malog, mirnog psa, koliko je dobra. Voli igru, voli papati, voli spavati, voli snijeg, voli puse, voli društvo.. Ona voli sveee što vole mladi 😀 Bila bi jako dobra i za stan, i sa drugim kućnim ljubimcima. Ona je dlakava ljepotica prekrasne naravi 💕 “

Daisy je rođena 22.06.2018. godine, ima 15 kg, uredno je cijepljena, čipirana je, a uskoro će biti i sterilizirana.
Nalazi se u Rijeci.
Zainteresirani udomitelji mogu se javiti na ove brojeve 0911516160, 0955565710 ili 0915425058 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).