Ime: Bubica
Spol: žensko
Godište: 2016. (8.4.2016)
Težina: 23kg
Sterilizirana: DA

BUBICU smo upoznali u jadnim okolnostima. Po velikoj hladnoći, iza jedne zatvorene firme, na starom i prljavom tepihu, ona je patila u bolovima. Na svijet je dovela 6 štenčića, a u blizini nije bilo niti hrane, niti vode, niti ičega što bi joj u tim teškim trenucima moglo olakšati muke. U blizini nije bilo niti čovjeka, a ono što je Bubuci sigurno najteže palo, u blizi nije bilo “njezinog čovjeka”. Bubica je pronađena u blizini mjesta poznatog po napuštanju pasa. Bubica je također ušla u ružnu statistiku napuštenih kujica pred okot, i u skupinu ne čipiranih pasa. A s obzirom na to da nije izgledala jako neuhranjeno, za pretpostaviti je da je donedavno bila nečija 🙁

Bubica i njezine bebe uskoro su smještene na siguran, privremen smještaj gdje je mamica dobila ime. Ne slučajno, ime ju u potpunosti opisuje! Ljudi koji ju čuvaju, za Bubicu imaju samo riječi hvale. Vrlo je skromna, pažljiva, mirna i vrlo inteligentna, u svakom trenutku potpuno svjesna svoje tužne prošlosti. Uskoro su sve njezine bebe udomljene, a sada je nadamo se, red na Bubici.

Voljeli bi da je Bubica malena, čupava i bijelog krzna. Voljeli bi to zato jer znamo da bi tako brže pronašla dom. Bubica je nažalost prosječne vanjštine, podsjeća na bezbroj drugih mješanaca koji traže dom. I zato nam je žao, jer znamo da će njezin put ka sreći biti teži. Voljeli bi kada bi njezina dobrota i skromnost bile oku vidljive, jer tada bi se za Bubicom otimali svi!

Bubica ima 23 kg, rođena je 08.04.2016, uredno je cijepljena, čipirana i sterilizirana. Nakon nekoliko mjeseci privremenog smještaja, Bubica je promijenila karakter u sretnog, veselog i samouvjerenog psa. Danas je Bubica zaigrana, aktivna, obožava igre lopticom i duge šetnje. Slaže se sa svim psima i macama. Brzo se prilagođava novonastaloj situaciji, ali za nju tražimo strpljivu osobu jer je Bubica prije svega nježna i osjetljiva dušica. Svoje privremene udomitelje prati u stopu, ne udaljava se u šetnjama i potpuno je socijalizirana. Lijepo hoda na povodcu, zna osnovne komande, a sve trikove savlada u roku od par minuta. Obožava svih, djecu pogotovo. Pozivamo zainteresirane udomitelje da ovom divnom stvorenju daju priliku, da ju upoznaju, jer njezina vanjština preko fotografije teško može doći do izražaja, a upravo je njezin karakter ono što (uživo) osvaja na prvu! Ne dvojite, jer ovo je pas za poželjeti! Bubica traži udomitelje koji će ju znati cijeniti, dobru obitelj koja će ju paziti i maziti dok je živa. Ljubav kojom Bubica uzvraća i za najmanji znak pažnje, topi srca. Kontakt 091 151 6160, 091 519 1049, 091 542 5058 ili 099 799 35 39 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).