Ovo je Bond, James Bond. Bond ima 13 godina i odnedavno je azilant.
U njegovoj objavi objedinit ćemo sudbinu pola naših azilanata, koji svoje staračke dane provode kao neudomljivi psi u azilu.Prođu potencijalni udomitelji pored njihovih boksova, zaustave se i prokomentiraju kako su krasni, ali kad čuju koliko imaju godina, izgube interes. Zašto je to tako? Zar nisu i starčići zaslužili ljubav, sreću i topao dom. Oni pogotovo to zaslužuju! Azil nije mjesto za njih!
Starčići su stabilni, ne traže puno, nisu agresivni u toj dobi, nisu preaktivni. Treba im samo lagana šetnja, hrana, voda, miran kutak gdje mogu drijemati i osjećati se sigurno. Najčešće čujemo od ljudi komentar: “Oni su prestari. Uskoro će uginuti, a to bi teško podnjeli” Teško je podnjeti gubitak ljubimca, većina je taj osjećaj iskusila. Ali, ako se osjećaj gubitka stavi na vagu s osjećajem sreće i spoznaje da ste nekoga spasili i omogućili mu sretne staračke godine življenja, morate se složiti da će drugi prevladati.

Bond je u azilu doživio lagani moždani. Našli smo mu privremeni smještaj i nakon veterinarske skrbi se pomalo oporavlja. Pokretan je, jede, pije, nije na ljekovima, čak već veselo maše repićem. Bond se nikada više ne smije vratiti u azil. Svaki dodatni stres može biti koban za njega. Možemo ga seliti po privremenim smještajima, ali i to su stresne promjene za njega. Tražimo mu dom! Postoji li netko kome je osjećaj sreće bitniji od osjećaja gubitka?!
Bond je malog rasta, ima 10kg, čipiran je, cijepljen i kastriran. Ne reagira na druge pse niti mačke. Slaže se s ljudima, poslušan je na povodcu i uredan u zatvorenom prostoru.
Nalazi se na privremenom smještaju u okolici Rijeke. Više informacija možete dobiti na 0911516160, 0955565710 (molimo pustite poruku pa ćemo vas povratno nazvati)