Iako najčešće pismeno ne reagiramo na komentare objava i slika koje svakodnevno objavljujemo, istovremeno djelujemo i volonterski rješavamo većinu istih slučajeva na terenu. Ipak, budemo tužni jer mnogi ne razumiju što znači imati psa kao kućnog ljubimca. Iščuđavaju se kad u razgovorima tražimo da pas ima pristup kući kako bi se socijalizirao s obitelji/skrbnicina. Ujedno želimo i da skrbnici se socijaliziraju sa psom; da upoznaju karakter, zavole ga i prihvate kao člana obitelji.
—————————————————————————–
Objavili smo prije dva dana slike malog psića puštenog u šumi. Ima duboku ranu od lanca na vratu, dlaka mu je zapuštena, zapetljana trnjem i dračom.
To nisu uvjeti za držanje psa!!!
Molimo bilo koju informaciju da možemo podnijeti prijavu.
Mužjak, do dvije godine starosti, bez čipa, što znači i bez cjepiva, držan na lancu…..svi znamo kakve su kazne nakon prijave.
Nazvali smo ga Bob Marley, veseljak zaljubljive prirode, druželjubiv i mazan. Duge kovrdžave dlake, do 10 kg, vjerujemo da će biti ljubimac za poželiti. Rane će zacijeliti, dlaka će se ošišati i ponovo narasti, ali uvjete doma moramo promijeniti.
Bob Marley je spreman!
Dobio drugu priliku. Pomoći ćemo mu da nađe dobar dom. Nalazi se na privremenom smještaju u Rijeci. Svi zainteresirani za privremeni ili stalni dom, mogu se javiti u inbox.