Ime: Bianca
Spol: žensko
Godište: nepoznato.
Težina: 9kg
Sterilizirana: NE

Bianca je ženkica koja je pronađena u Matuljima, blizu Rijeke. Svi koji su upoznali Biancu rekli su isto…..kako je netko mogao?! Bianca je cura koja zna da je vrijeme promjena…i spremna je. Nema čipa, no imala je tumor mliječnih žlijezdi, tako da je pretpostavka da je redovito kotila. Tumor smo uspješno otklonili, Bianca će uskoro biti sterilizirana te traži dom.

Mješanka je lovnog terijera, ima 9 kg i idealan je pas za ljude koji vole privržene pse.Bianca obožava ljude, ujutro poželi uspješan dan, pozove na šetnju, poslušno vrati se u dom, pojede obrok i uživa na svojoj dekici. Inteligentna je i brzo se prilagođava. Nije lovac već strastveni obožavatelj ljudi……cvili i simpatično zavija na pse koji oduzimaju pažnju njenog obožavanog čovjeka.

Nema velike prohtjeve, dovoljni su dobra papica, topla dekica, mazna ruka i prostor za šetnju. Navikla je na povodac, no kad se pusti istrčati, uživa. Njuška sve mirise koje priroda nudu. Poslušno se vraća na poziv i vezuje na povodac. Naviknuta je na druge pse, mužjake i ženke, kao i na mačke. Ljudi su joj centar svijeta, djeca pogotovo.

Znači, malena ženkica od 9 kg traži topli dom kod aktivnih ljudi. Čišćena je od unutarnjih i vanjskih nametnika. Nalazi se u prigradu Rijeke. Više info na 0911516160