Ime: Bani
Spol: žensko
Godište: 2017. (25.7.2017.)
Težina: 18kg
Sterilizirana: DA

Osim što je prava ljepotica, BANI je od onih pasa za čiju buduću obitelj možemo reći da će biti pravi sretnici!
Prisustvo ove divne, mlade ženkice raznježuje, a istovremeno uveseljava svakoga tko ju upozna. Bani uvijek traži porciju maženje više, šapicama pozivajući na milovanje i prisnost. S druge strane, šetnje sa Bani su pravo veselje! Kada se rastrči sa svojim sestricama u azilskoj šumi, ona koristi svaku sekundu i svaki metar šireći ogromnu količinu sreće, a kada bi bila čovjek, u tim bi se trenucima jasno mogao čuti smijeh i uzvici radosti!  A onda, usred igre i jurnjave, Bani doleti do nas kao da želi biti sigurna da smo tu, jer blizina čovjeka znači joj mnogo.
Vrlo je poslušna, na poziv se odaziva, a tek ponekad, kada joj se ne ulazi u azilski box, Bani se baci na leđa i na taj način pridobije koji trenutak dulje na slobodi. Nije potrebno dodati da uz to dobije i ekstra porciju češkanja po trbuščiću, jer teško je odoljeti prizoru preslatkog klupka koji se umiljava Inteligentna je, a to se vrlo jasno može vidjeti u njenom pogledu.
Trebala bi se naučiti na život u stanu/kući, ali uopće ne sumnjamo u to da to neće ekspresno savladati. Bani je do sada pokazala iznimnu mogućnost brze prilagodbe na sve uvjete i nove situacije.
I iako bi se moglo reći da je sretna jer repom ne prestaje mahati, a guzom plesati, mi znamo da ju prava sreća tek čeka. Sve što ju do nje dijeli, poziv je prave osobe koja će ju poželjeti upoznati i dati joj priliku. Baš tu osobu, divnu, krasnu i dobru, Bani će čekati u riječkom azilu.
Rođena je 25.7.2017. godine, ima 18 kg i sterilizirana je. Kontakt 091 519 1049, 091 151 6160 ili 091 542 5058 (molimo sms i povratno ćemo nazvati)