Na prvi pogled jasno je da je ARI pas impozantne ljepote! Pas i pol, rekli bismo, što zbog izgleda, što zbog karaktera koji ne ostavlja ravnodušnim nikoga tko Arija upozna. Ari je prijatelj ljudima, vjerni suputnik koji je uvijek raspoložen za šetnju; u azilu tužno prati svaki izlazak drugih pasa sa volonterima, nadajući se uvijek iznova da je upravo on sljedeći na redu za istraživanje šume i otkrivanje novih šumskih staza i puteljaka. Nije ga lako pratiti, on pršti od snage i energije, što i ne čudi s obzirom da je mladi pas u naponu snage koji zbog uzbuđenja i velike sreće, na povodcu zna potezati. Prava je šteta što svoje najbolje vrijeme provodi u azilu iščekujući rijetke trenutke slobode i igre, i zato se nadamo da će se za njega vrlo skoro javiti netko tko će mu se moći i htjeti posvetiti na ispravan način. Taj netko trebao bi biti stabilna i dosljedna osoba sa velikom željom za rad sa Arijem, zaljubljenik u redovite i duge šetnje uz psa iznimne energije te netko tko će se znati nositi sa njegovom netrpeljivosti prema drugim mužjacima i psima malog rasta.
Budućem udomitelju olakšali smo na način što smo Arija kastrirali, pa se uskoro očekuje da se smiri, odn. da ga prestanu mučiti brige hormonskih mušica.
Svoj trenutni životni kutak Ari drži urednim i zapravo većinu vremena provodi ležeći na kućici i gledajući sa zanimanjem sve što se oko njega dešava.
Za Arija želimo ljepši pogled od sadašnjeg; onaj u sretniju budućnost punu aktivnosti, sreće, veselja i umora nakon igre sa budućom obitelji.
—-
Ari je rođen 25.10.2017. godine, ima 35 kg i kastriran je.
Nalazi se u Rijeci.
Kontakt 0911516160, 0915191049 ili 0915425058 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).