Za ovog prekrasnog crnodlakog ljepotanovića tražimo aktivne udomitelje. Mješanac je labradora i vjerovatno boksera (ili lovačke pasmine), što znači da za njega riječ odmor je nepoznanica.
Ari voli igru, šetnje, istrčavanja, neprestanu zanimaciju i ako toga nema bude mu dosadno i onda sam počne smišljati “aktivnosti”.
Tako da se u svojoj domišljatosti svačega dosjeti; i izgristi papuče, i pojesti cvijeće, i iskopati rupu…..da,da jako je domišljat.
Iz svega opisanog zaključujete da mu moramo tražiti kuću s okućnicom, gdje će moći svoju ogromnu energiju ispuhati i nakon toga biti dobar i miran dečko.
Jer, ima izrazito dobar karakter, mazan je, vedar, prijateljski raspoložen prema drugim psima i macama, susretljiv i pristupačan u šetnjama.
Uz strpljive skrbnike, koji imaju istu energiju kao Ari, on može izrasti u izrazito privrženog ljubimca, koji će biti savršeno društvo ljubiteljima trčanja, prirode, vanjskih aktivnosti.

Ari je okoćen je 01.10.2020, čipiran, cijepljen dva puta protiv zaraznih bolesti, čišćen redovito od unutarnjih i vanjskih nametnika. Ima oko 10kg, tako da će biti srednjeg do većeg rasta kad odraste.
Nalazi se u Rijeci.
Više informacija možete dobiti na 0911516160 (molimo pošaljite poruku pa ćemo vas povratno nazvati)