Znate li one dobre pasiće, dražesne pričalice koji vam šapicama grle ruku koja ih mazi i koji vam pričaju o svemu što su proživjeli dok niste bili uz njih? Stella je jedna od takvih pasa, jedna od onih koji vam se urežu u srce i čiji mili glasić želite slušati, nježno ju maziti, tješiti, ljubiti i jednostavno – voljeti.

Stella je pronađena kao štene u šumi. Bilo je to prije 8 godina. Jedna bakica pružila joj je utočište. No, godine su prolazile, bakica je bila sve starija, a Stella lišena kretanja… Danas kada je poznajemo, znamo koliko je patila zbog toga, jer Stella je aktivan pas i ispunjenog srca tek onda kada slobodna trči šumom. Ipak, sa bakicom je bila zatvorena u kući, i dugo, predugo, nije osjetila travu pod svojim nogama.

Dolaskom u azil, Stella se preporodila. Društvo drugih pasa, igre i šetnje šumom bili su dovoljni da počne živjeti svoju drugu mladost! Ljepših prizora od Stelle kako juri šumom teško da se moglo vidjeti, a trčanje u zagrljaj volonterima, mamilo je osmjehe i topilo srca. No, jednog dana Stella je utihnula, povukla se u sebe, mirno je ležala i silno nas je zabrinula! Odlazak kod veterinara otkrio je tešku upalu maternice i Stella je jedva izvukla živu glavu! Zbog teškog oporavka, azil je zamijenila kućnim, privremenim smještajima i srećom, dobra skrb pomogla joj je da se izvuče iz te grozne zdravstvene situacije. Danas je Stella opet u azilu, zdrava je i ponovno vesela, a mi se iz sveg srca nadamo da će ju netko zamijetiti i povesti sa sobom kući. Stella je na privremenom smještaju pokazala svoju predivnu narav i uzorno ponašanje u stanu. Satima je pristojno i damski čekala svoju čuvalicu da se vrati kući, a onda bi joj dugo i tiho “pričala” kako je provela dan. Nikada ništa nije uništila, bila je mirna i beskrajno dobra.

Stella je rođena u 8. mj. 2011. godine, ima 20 kg i sterilizirana je. Slaže se sa svim psima i macama, a ljude obožava. Voli aktivnost, na povodcu lijepo hoda, vesela je, vitalna, i djeluje puno mlađe. Jesmo li rekli da ima ogromno srce? Ako nismo, sada smo, uz dodatak da ima nježnu i čistu dušu, baš poput onih pasa… onih koji se zauvijek pamte <3 Nalazi se u Rijeci. Kontakt 0915425058, 0911331162 ili 0915186649 (molimo sms i povratno ćemo nazvati)

Pomozi nam udomiti psa i podijeli stranicu: