Odvedite psa iz azila na izlet u sklopu akcije “Mali izlet za veliko veselje!”

Azilanti koji su do sada dobili priliku za izlet toliko dobro su se proveli da su ih lijepe misli na dan iz snova pratile kroz cijeli tjedan! Upravo su nam nešto šapnuli: Zamolili su nas da pitamo ako biste ih još koji put odveli na izlet! ?

Dakle, subotom, od 9h na dalje, možete doći uljepšati dan nekome od azilanata. Bitno je da odete sa psom dalje od azila (u Kastvu npr. ima lijepih šetnica), i važno je da psa vratite u azil najkasnije do 17h. Nedjeljom psi mogu otići na izlet u 9 i vratiti se do 15 sati. Ako biste htjeli uljepšati jedan od sljedećih vikenda nekome od azilskih pasa, javite nam se u inbox ili dođite do azila u navedeno vrijeme.<

Njima za sreću zaista malo treba… I ne radi se tu samo o usrećivanju, već i o nečemu puno bitnijem što možda na prvi pogled nije vidljivo! Naime, vaše slike sa izleta i opis događaja, (vrlo bitna) socijalizacija sa psima i ljudima, hodanje psa na povodcu, susreti sa ljudima koji ga (možda) požele.. Vaš izlet neće samo uljepšati dan jednom psu, on će imati ogromnu važnost u procesu (sretnog) udomljavanja napuštenog psa! Hvala unaprijed svakome tko se odazove ovoj važnoj i lijepoj akciji!

Psa na izlet možete počastiti i radnim danom: Od ponedjeljka do četvrtka možete doći od 10h i psa vratiti do 15h, a petkom možete doći već od 7h, a psa vratiti do 14h)

Ako biste htjeli uljepšati dan nekome od azilskih pasa, javite nam se ili dođite do azila u navedeno vrijeme.

 Pogledajte kako su se do sada naši psi zabavljali na izletu:

« 1 of 9 »