Što napisati o Gordiju kad slike govore tisuću riječi?! Alergija ili demodeks, teška upala oba dva uha, češanje, mahanje glavom i naravno, nema čipa.
Gordy je nađen na Saršonima, danima je lutao i dobre duše su ga nahranile i pozvale nas ako bismo željeli upoznati jedno posebno biće.
Gordy je u velikim bolovima. Dlake na većini tijela nema, teško nam je kad pomislimo kako je preživio ove hladnoće. Potrebna mu je dugotrajna terapija i veterinarska skrb.
Ali, što Gordija krasi je njegov osmjeh, strpljivost i dobrodušnost. Niti jednog trenutka usprkos bolovima nije pokazao agresivu. Strpljivo je podnosio sve što se od njega tražilo i zahvalnim pogledom bio suglasan za suradnju.
Od vas dobročinitelja tražimo pomoć jer će mu trebati specijalna hrana, a i redovito će biti potrebito ići veterinaru da bi mu se popravilo zdravstveno stanje.
Napominjemo, Gordy nije zarazan za ljude niti druge životinje pa ako mu netko može pružiti privremeni smještaj, isto bi nam dobrodošlo.
Gordy je mlad pas, starosti do dvije godine, a možda i manje, mješanac haskija i labradora. Srednjeg je rasta, ima 22 kg, očišćen je od unutarnjih i vanjskih nametnika te će pravovremeno biti čipiran, cijepljen i kastriran.
Svi koji želite pomoći novčanim sredstvima pri Gordijevom oporavku, možete uplatom na:
HR0223400091117016982 PBZ
uz napomenu:”za Gordija”
Bilo kakve ostale informacije možete dobiti na 0911516160, 0915186649, 0955565710 (pošaljite sms pa ćemo vam se povratno javiti)

Pomozi nam udomiti psa i podijeli stranicu: