Mali Maro ima oko 10 mjeseci, a već je svakakve životne nedaće doživio  Po velikoj hladnoći ostavljen je u šumi, prestrašen i sam. Maro je živahan, ali osjećejan psić tako da je od velikog stresa dobio i ozbiljnu virozu. Uz redovite tretmane potpuno je ozdravio i sad je ponovo razigran mališan, željan društva, i ljudi i drugih pasa. Jako se voli družiti, sve ga zanima (čak i mace koje ga uvijekrazočaraju jer bježe od njega kad ih pozove na igru). Kad se vrati iz šetnje i istrčavanja i dalje koristi svaki trenutak da svojim ukućanima donese koju igračkicu da se još poigraju s njim.
Nažalost, Maro sutra gubi smještaj i zato mu tražimo novi.
A svim se srcem nadamo da će se uskoro javiti i prava obitelj koja bi m pružila topli dom i ljubav zauvijek. Maro bi bio idealan za aktivnu obitelj koja voli vrijeme provoditi vani, a nije velik rastom tako da ostatak vremena može provoditi u stanu. Nuždu obavlja vani.�Ima oko 13 kila i ostat će manjeg rasta.
Ako možete pomoći sa smještajem ili ste zainteresirani za udomljenje molimo da nam se javite na tel. 091 151 6160, 095 556 5710 ili 091 542 5058 (možete poslati SMS pa ćemo povratno nazvati)

Pomozi nam udomiti psa i podijeli stranicu: