Mališani sa slika (tri brata i njihova sestrica) imali su zaista težak životni početak, a da se prst sudbine i nekolicina dobrih ljudi nije uplela u njihovo spašavanje, vjerojatno više ne bi bili živi, u najboljem slučaju, njihov bi život bio vrlo bijedan.

Maleni su rođeni uz rub šume, a njihova je mama jedna od nesretnih pasa iz divljeg, do sada neuhvatljivog čopora koji se snalazi na najtužnijinačin opstati na životu. I maleni bi uskoro imali takav život, neizvjestan i vrlo opasan, ali srećom, spori bebački refleksi bili su presudni u tome da budu uhvaćeni, odnosno, spašeni.

Trebali su proći dani kako bi maleni shvatili da je čovjek zapravo prijatelj, da je hrana redovna pojava i da su pseće igračke novootkriveno blago 

Danas su maleni zaigrani slatkiši koji svoje igračke marljivo skupljaju i donose u kućicu, radoznalo promatraju svijet oko sebe, a ljudsku ruku zaigrano grickaju pozivajući na igru ♡ Sestrica (crna slatkica) je najmanje povjerljiva, i upravo je zato za nju najhitnije da dođe u dom gdje će joj stalni kontakt sa ljudima pomoći da u bržem roku upozna sve čari života na sigurnom. Naravno, i braća ne bi imala ništa protiv zamijeniti hladni azil za topli dom.

Želite li biti dijelom njihove sretne priče i pružiti ovim dušicama sretan i siguran život kakvog zaslužuje svaki pas, javite nam se na brojeve 0911516160, 0955565710 ili 0915425058 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).

Maleni su okoćeni u 10. mj. 2018. godine, biti će srednjeg rasta.

Pomozi nam udomiti psa i podijeli stranicu: