Ova malena četvorka pronađena je u šumarku bez mamice. Srećom da su se čuli njihovi sitni glasići pa su smješteni na sigurno. Imaju oko 5 tjedana, a kad odrastu bit će srednjeg rasta (20-25 kg). Samostalno jedu sitnu hranu, ali kako su još dosta mali treba paziti na ishranu i davati im kvalitetnu sitnu hranu namijenjenu štencima. Tražimo za njih odgovorne obitelji koji imaju i vremena i volje osigurati ovim mališanima sve da odrastu sretni i zdravi. Prerano su odvojeni od mamice pa im je potrebna dodatna ljubav, sigurnost i bliskost s ljudima. Za sva pitanja i nedoumice udomitelji su obavezni posavjetovati se s veterinarom ili volonterima jer je za ove mališane to posebno važno.

Malci su primili sirup protiv crijevnih nametnika. Cijepiti se moraju sa 6 tjedana, u dogovoru s veterinarom. Sterilizacija je obavezna kad za to dođe vrijeme. I naravno, prije udomljavanja dobro razmislite da li novi ljubimac obaveza koju želite preuzeti za sljedećih 15-tak godina jer svako predomišljanje i odustajanje i za obitelj i za psića znači preveliki stres.

Zainteresirani udomitelji mogu se javiti u inbox ili na telefone: 091 151 6160, 095 556 5710, 091 542 5058 (molimo pošaljite SMS pa ćemo povratno nazvati)

Pomozi nam udomiti psa i podijeli stranicu: