Teško je riječima opisati Beru. Njega se treba doživjeti, vidjeti. Iz prvog kontakta svi ga vole. Bero grli šapicama, umiljava se, nudi glavu za maženje, vrti repićem i uvijek je zaigran i veseo.
Šetači ga obožavaju voditi u šetnje, uveseljava ih i uljepša im dan. I Bero bude presretan kada vidi povodac, visoko skače čekajući da se otvore vrata boksa i da potrči u novu avanturu.
Bero je mladi hrvatski ovčarić, okoćen je 01.12.2018., bio je voljen ljubimac dok nije došao u azil, ali vlasnik mu je umro i nije bilo drugog izbora za njega.
Pamtimo dan kada smo ga preuzeli, jer kada smo zatvorili vrata boksa za njim, tuga u njegovim očima nije se mogla opisati. Znao je da je ostavljen, da je ostao sam. Dugo vremena bio nam je prvi pas kojeg smo ujutro puštali i zadnji kojeg smo pozdravljali na odlasku. Željeli smo da se čim prije privikne na azilske uvjete. Zato smo ga često slali u šetnje, istrčavali po azilskom dvorištu i obližnjoj šumi, i puuuuuno mazili. Bero nam je zahvalan na pažnji i to svaki dan beskrajno pokazuje. Raduje se volonterima, posjetiteljima, djeci, raduje se i svojim prijateljima psima. Jako je društven i zaigran. Svaki put kada dođu potencijalni udomitelji ponudimo i Beru. Za ovčarića trebaju postojati određeni uvjeti, kuća ili stan s ograđenom okućnicom, jer Bero je aktivan i brz i treba puno istrčavanja. Srednjeg je rasta, ima 18kg, prilagodio bi se i na stan, ali uz redovite šetnje i dnevne aktivnosti. Udomljavamo ga isključivo kao ljubimca, uz mogućnost boravka i noćenja uz svoju obitelj. Bero nije za čuvara niti mu želimo da ijedan dan, nakon što pronađe zauvijek dom, osjeti samoću i tugu.
Dođite upoznati šarmera Beru i shvatit ćete da vedrijeg i dobroćudnijeg psa u životu niste sreli. Azil nije mjesto za njega!
Cijepljen je, redovito čišćen protiv unutarnjih i vanjskih nametnika, čipiran i kastriran.
Više informacija možete dobiti na 0911516160, 0955565710 (molimo pošaljite sms poruku pa ćemo vas povratno nazvati)

Pomozi nam udomiti psa i podijeli stranicu: